DVD releases week 20

Met o.a. Cloudy with a Chance of Meatballs 2 en I, Frankenstein.

Onderstaande titels zijn vanaf deze week te huur op DVD

Bekijk de afbeelding

Odd Thomas (2013)


Odd Thomas speelt zich af in een woestijnstadje in Californië, waar het helderziende hoofdpersonage (Yelchin) een onverwachte ontmoeting heeft met een mysterieuze man die over duistere, gevaarlijke krachten beschikt. Slechts twee mensen kennen het bovennatuurlijke geheim van Thomas: zijn vriendinnetje Stormy (Timlin) en de plaatselijke politiechef (Dafoe).
Bekijk de afbeelding

I, Frankenstein (2014)


Tegen de achtergrond van een dystopisch heden woedt een bittere strijd tussen waakzame waterspuwers en woeste demonen. Victor Frankensteins creatie Adam (Eckhart) raakt betrokken in deze strijd wanneer beide partijen het geheim van zijn onsterfelijkheid willen achterhalen.
Bekijk de afbeelding

247°F (2011)


Vier vrienden reizen af naar een hutje aan een meer voor een zorgeloos weekendje. Ze komen echter in een nachtmerrie terecht op het moment dat drie van hen vast komen te zitten in een gloeiendhete sauna. Elke minuut telt en elke graad omhoog doet meer pijn, terwijl ze er alles aan doen om te overleven. Ondertussen nadert de sauna een temperatuur van 247 graden Fahrenheit.
Bekijk de afbeelding

Cloudy with a Chance of Meatballs 2 (2013)


In Cloudy 2 zijn Flint en zijn vrienden gedwongen om de stad te verlaten. Flint aanvaardt de uitnodiging van zijn idool Chester V om de Live Corp Company te vervoegen, die de taak heeft om het eiland schoon te maken, en waar de beste uitvinders ter wereld technologieën ontwerpen voor de verbetering van de mensheid. Wanneer Flint echter ontdekt dat zijn machine nog steeds werkt en nu voedselmutanten kweekt moeten hij en zijn vrienden opnieuw de wereld redden.
Bekijk de afbeelding

Nymphomaniac: Vol. I (2013)


Joe (Charlotte Gainsbourg) is een zelfverklaarde nymfomane. Op een dag wordt ze in elkaar geslagen in een steegje. Ze wordt door Seligman (Stellan Skarsgård), een oude, charmante vrijgezel meegenomen naar zijn huis, die haar verzorgt. Joe vertelt hem het verhaal van haar erotische leven, van geboorte tot haar vijftigste levensjaar.
Bekijk de afbeelding

Fruitvale Station (2013)


De film vertelt het waargebeurde verhaal van Oscar Grant (Michael B. Jordan), een 22-jarige inwoner van de Bay Area in San Francisco, die op 31 december 2008 wakker wordt en voelt dat er iets gaat gebeuren. Wat weet hij niet, maar hij grijpt de kans aan om zo veel mogelijk goede dingen te doen als hij kan: een betere zoon zijn voor zijn moeder (Octavia Spencer), wiens verjaardag op 31 december valt, een betere partner voor zijn vriendin Sophina (Melonie Diaz), tegen wie hij de laatste tijd niet helemaal eerlijk is geweest, en een betere vader zijn voor zijn vier jaar oude dochter. De dag neemt een dramatische wending als politieagenten hem in koelen bloede neerschieten op het metrostation van Fruitvale op 1 januari, een gebeurtenis die de Bay Area en de rest van Amerika diep raakte.
Bekijk de afbeelding

Gloria (2013)


Een verhaal dat zich afspeelt in Santiago, en zich centreert op Gloria. Een vrijzinnige, oudere vrouw, en de realiteit van haar wispelturige relatie met een voormalige marinier. Zij ontmoet hem tijdens een avondje uit.
Bekijk de afbeelding

The Machine (2013)


Er is sprake van een tweede Koude Oorlog en het Britse ministerie van Defensie is op zoek naar een nieuw superwapen. Dan komt computerprogrammeur Vincent McCarthy met 'The Machine', een immens sterke menselijke cyborg die hij Ava noemt. Spijtig genoeg zorgt een fout in de programmatuur ervoor dat zijn laboratorium wordt verwoest, waarna McCarthy zijn creatie meeneemt onder de grond. Hier kan men zich niet meer met hem en Ava bemoeien.
Bekijk de afbeelding

Not Safe for Work (2014)


Een medewerker van een groot bedrijf komt vast te zitten op zijn werk. Hij krijgt te maken met een ijskoude moordenaar die op zoek is naar een lijst met getuigen. Een kat- en muisspel is een logisch gevolg.
Bekijk de afbeelding

The Little Rascals Save the Day (2014)

Regie: Alex Zamm

Een rijke opportunist vat het plan de plaatselijke bakkerij op te kopen. Hij wil deze slopen en er een golfterrein plaatsen. Maar de kwajongens uit de buurt hebben plan dat tegen te houden.
Bekijk de afbeelding

Dragon Day (2013)


Een familiereisje naar een afgelegen dorpje wordt dodelijk als China een gigantische raketaanval lanceert op de Verenigde Staten.
Bekijk de afbeelding

All Stars (2013)

Regie: Ben Gregor

Twee kinderen willen hun buurtcentrum redden door middel van een ambitieuze dansshow. Maar lukt het ze wel die op tijd te organiseren?


NieuwsFilm

meest populair