Eerste blik op Ben Affleck als Batman in 'Batman vs. Superman'

Ook de Batmobile is onthuld.

Gisteren was er nog de teaser van een deel van de Batmobile, in Batman vs. Superman. Nu is er de volledige onthulling van het voertuig. Verrassend genoeg heeft regisseur Zack Snyder besloten om ook maar meteen Ben Afflecks Batman te onthullen. Daarmee is een van de hoofdpersonen van zijn aankomende superheldenfilm dus volledig onthuld. De verwachting is dat de komende tijd ook het uiterlijk van andere personages, zoals Gal Gadots Wonder Woman onthuld wordt.

Het onderstaande pak van Batman is tegelijk klassiek (de korte oren en het pak lijkt minder op een harnas zoals dat van Christopher Nolan), als uniek. We zien invloeden van de The Dark Knight Returns boeken van Frank Miller en de Arkham games. Hieronder zie de foto die Snyder op zijn Twitter-pagina plaatste. Opklikken voor de vergroting.

[/url]

Naast Ben Affleck en Gal Gadot spelen in de film ook nog [url=http://www.filmtotaal.nl/persoon.php?id=30243]Henry Cavill
(Superman) en Ray Fisher (Cyborg) superhelden in de film. Verder zijn er natuurlijk nog een boel andere acteurs, waaronder Jesse Eisenberg (Lex Luthor), Amy Adams (Lois Lane), Diane Lane (Martha Kent), Laurence Fishburne (Perry White) en Jeremy Irons (Alfred). Mocht je nu goede hoop hebben dat, gezien bovenstaande teaser, de film snel al in première gaat, dan moeten we je teleur stellen.

Het duurt nog iets minder dan twee jaar voordat Batman vs. Superman in de bioscopen draait. Op dit moment staat de premièredag in Nederland op 28 april 2016.



NieuwsFilm

meest populair