Harry Potter spin-off 'Fantastic Beasts' arriveert in 2016

De Harry Potter-fans kunnen beginnen met aftellen: nog 919 dagen...

Warner Bros. lanceert eind 2016 de eerstvolgende film in de Harry Potter-franchise. Dit keer echter geen Harry Potter-verfilming, maar een spin-off. De film wordt gebaseerd op het boek Fantastic Beasts and Where to Find Them, uiteraard van auteur J.K. Rowling.

Fantastic Beasts and Where to Find Them gaat over Newt Scamander, de schrijver van het gelijknamige fictieve boek dat Harry Potter hanteerde op Hogwarts. Het boek beschrijft de geschiedenis van magie-zoölogie - de zoölogie van magische dieren - en geeft gegevens over magische dieren van de hele wereld.

J.K. Rowling gaf in het verleden aan dat de wetten en gewoontes van de verborgen magische samenleving die iedereen kent van de Harry Potter-boeken en -films deel uitmaken van het verhaal. Het zal dus geen overbodige luxe zijn om deze films eerst te kijken. Je hebt nog alle tijd:


De film, deel van een trilogie, speelt zich zeventig jaar af voor de avonturen in de eerdere saga en zal starten in New York. De datum is vastgezet op 18 november 2016.

NieuwsFilm

meest populair