Galactische poster 'Guardians of the Galaxy'

Geheel in stijl van de affiches van de eerdere films van Marvel Studios.

Hieronder zie je een nieuwe poster van James Gunns sci-fi superheldenfilm Guardians of the Galaxy, de vierde "Phase 2"-film van Marvel Studios en de laatste film voor de tweede The Avengers-film. Op de poster zien we op de voorgrond de vijf galactische helden, die worden gespeeld of worden ingesproken door Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Bradley Cooper en Vin Diesel.

Na de poster zie je ook drie foto's vanaf de set van de superheldenfilm waarin Peter Quill, een intergalactische politieagent, in het bezit komt van een mysterieuze bol die toebehoort aan Ronan (Lee Pace). Hij is een machtige slechterik die uit is op slechts één ding: heerschappij over het universum. Om uit Ronans klauwen te blijven, sluit Peter zich aan bij een groep bijzondere huurlingen, bestaande uit Rocket, Groot, Gamora en Drax the Destroyer.



Andere rollen zijn voor Djimon Hounsou, Glenn Close, Michael Rooker, John C. Reilly en Benicio Del Toro en aankomende maandag verschijnt een splinternieuwe trailer. Vanaf 14 augustus draait de sci-fi film, gebaseerd op de Guardians-personages van Arnold Drake en Gene Colan, in de Nederlandse (3D) bioscoop.







NieuwsFilm

meest populair