Bekijk de nieuwe trailer van 'Guardians of the Galaxy'!

Het sci-fi actiespektakel van Marvel Studios.

De afgelopen dagen verschenen er al een aantal trailer teasers, maar nu is dan ook de volledig nieuwe trailer van Guardians of the Galaxy te bekijken. Het wordt de eerste Marvel Studios-film sinds Captain America: The First Avenger (2011) waarin een compleet nieuwe cast wordt geïntroduceerd. De grote vraag is of de sci-fi actiekomedie, vol onbekende personages, zich financieel kan meten aan de eerdere films uit het Marvel Cinematic Universe. Als het een succes wordt, dan kunnen we het tweede deel mogelijk al verwelkomen.

Aan grote namen schiet het echter niet te kort, aangezien regisseur James Gunn mocht werken met acteurs als Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Bradley Cooper, Vin Diesel, Djimon Hounsou, Glenn Close, Michael Rooker, Lee Pace, John C. Reilly en Benicio Del Toro.

Vanaf 14 augustus draait de sci-fi film in de Nederlandse (3D) bioscoop.


In de vierde 'Phase 2'-film volgen we de intergalactische politieagent Peter Quill. Hij komt in het bezit van een mysterieuze bol die toebehoort aan Ronan. Hij is een machtige slechterik die uit is op slechts één ding: heerschappij over het universum. Om uit Ronans klauwen te blijven, sluit Peter zich aan bij een groep bijzondere huurlingen, bestaande uit Rocket, Groot, Gamora en Drax the Destroyer.

NieuwsFilm

meest populair