Video

Luister naar een deel van de 'How to Train Your Dragon 2'-soundtrack

John Powell keert terug als componist.

door Zilko Tarici op 20.05.2014 om 11:24 in Video
John Powells soundtrack voor de eerste How to Train Your Dragon is behoorlijk geliefd en werd zelfs genomineerd voor een Oscar. Fans zullen dan ook blij zijn, wat Powell keert terug als componist van Dreamworks Animation's sequel How to Train Your Dragon 2. Aan het bijna 10 minuten durende segment te horen gaan we niet alleen weer genieten van de prachtige beelden, maar ook van de muziek!

De stemmencast van How to Train Your Dragon 2 bestaat uit o.a. Jay Baruchel, Gerard Butler , Craig Ferguson , Jonah Hill en America Ferrara .

In het tweede deel van de epische How to Train Your Dragon-trilogie (het derde deel wordt verwacht in 2016) treffen we hoofdrolspeler Hiccup en zijn drakenvriendje Toothless 5 jaar na de gebeurtenissen uit de eerste film aan. Terwijl Astrid, Snoutlout en de rest van de bende jonge Vikingen elkaar uitdagen in drakenraces (de nieuwste populaire sport) verkent het onafscheidelijke paar onverkende gebieden en nieuwe werelden. Als de twee op een geheime ijsgrot schuilen die honderden wilde draken herbergt, komen ze terecht in een enorme strijd die de vrede bedreigt.

How to Train Your Dragon 2 draait vanaf 2 juli 2014 in de Nederlandse bioscopen.


3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Banned

Avatar

Ja deze ga ik dan toch wel een keer helemaal beluisterd. De frontman van Sigur Ros heeft trouwens opnieuw voor deze film zoals bij deel 1 (Sticks & Stones) een nummer gemaakt.


Hopelijk maakt hij nog eens een solo album want het vorige was echt geweldig.

KeesjeNL

Avatar

Wauw, dit klikt wel gelijk heel episch. Love it!

IvarW

Avatar

Geweldig!

NieuwsFilm

meest populair