Gerucht: getrainde dino's in 'Jurassic World'?

Daarbij zou een compleet nieuwe dinosoort zijn opwachting maken...

Wat volgt zijn allemaal geruchten, maar ze zouden volgens bronnen van Joblo allemaal waar kunnen zijn. Het is al een tijdje bekend dat Jurassic World op veel gebieden zal afwijken van de voorgaande delen uit de Jurassic Park-franchise, maar nu lijken er iets meer details te zijn gelekt.

Ten eerste het park zelf. Jurassic World wordt een compleet functioneel pretpark, inclusief een monorail, winkels, attracties en shows. Het is veruit het meest populaire themapark ter wereld. Om er te komen moet men een speciale supersnelle boot nemen vanuit Florida. Het park zou beschikken over een grote hoeveelheid activiteiten, zoals een plek waar dinosaurussen geaaid kunnen worden en een hologramcentrum waar je meer kunt leren over het hoe en wat rondom de creatie van de dino's. Een van de attracties draagt de naam 'Gyrosphere' en dient om dicht bij de wilde dino's te kunnen komen.

Dan is er de kwestie van een nieuwe dinosaurus. Omdat het zo goed gaat met het park, bedenken de leidinggevenden nieuwe manieren om klanten terug te lokken. Zo proberen ze het DNA van verschillende dino's en andere beesten te combineren. Wanneer ze een mutatie kweken van een T-Rex, raptor, slang en zeekat, blijkt dit behoorlijk problematisch. De monsterlijke nieuwe dinosaurus ontsnapt en begint het park te terroriseren. Volgens dino-expert Jack Horner (die vorig jaar al iets liet vallen over dit monster) ziet het resultaat er behoorlijk eng uit.

Ten slotte zullen er volgens de bronnen van Joblo een hoop gevechten zijn tussen dino's. Sommige van deze zijn de 'goede dino's', getraind door het personage van Chris Pratt. Onder deze 'good guys' bevinden zich o.a. raptors en T-Rexen. De slechterik, de eerder genoemde mutant, kan zich camoufleren (zoals de zeekat), is slim als een raptor, gebruikt zijn kaak als een slang en terroriseert als een T-Rex. Of dit betekent dat deze dino de enige 'slechterik' is in het geheel moeten we nog afwachten.

De cast van Jurassic World bestaat uit o.a. Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Ty Simpkins, Jake Johnson en Irrfan Khan. De film wordt geregisseerd door Colin Trevorrow, die ook het script schreef samen met Derek Connolly. Derek Connolly, Steven Spielberg, Frank Marshall en Pat Crowley produceren.

Jurassic World zal worden gefilmd in 3D en draait vanaf 11 juni 2015 in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair