Trailer ‘Life of Crime', een soort van prequel op Tarantino's 'Jackie Brown'

Ordell Robbie en Louis Gara keren weer terug, echter niet gespeeld door Samuel L. Jackson en Robert De Niro.

Al in 2010 werd bekend dat het boek The Switch uit 1978 van schrijver Elmore Leonard verfilmd zou gaan worden. Deze schrijver was ook verantwoordelijk voor het boek waarop Quentin Tarantino's Jackie Brown is gebaseerd. In beide boeken komen een aantal dezelfde personages voor. Hieronder kun je nu kijken naar de eerste trailer van de "prequel" die de titel Life of Crime draagt, i.p.v. het eerder aangekondigde Switch.

De personages Ordell Robbie en Louis Gara, in Jackie Brown gespeeld door Samuel L. Jackson en Robert De Niro, worden nu gespeeld door Yasiin Bey a.k.a. Mos Def en John Hawkes. Andere rollen zijn voor Tim Robbins, Jennifer Aniston, Mark Boone Junior en Will Forte.

De film van regisseur Dan Schechter gaat over een ontvoering van een vrouw. Er wordt een miljoenen bedrag geëist voor haar vrijlating. Wat de kidnappers van te voren echter niet wisten, is dat haar man vervolgens niet zit te wachten op haar terugkeer en liever een nieuw leven start met zijn jongere en meer seksdriftige minnares.

Vanaf 18 augustus in de Nederlandse bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair