"Nieuw Batman-pak heeft veel kleur"

En zijn er meerdere versies van het pak en de Batmobile?

Afgelopen week werden de nieuwe Batman en Batmobile onthuld die we krijgen te zien in Batman v Superman: Dawn of Justice. De foto die we te zien kregen was echter zwart/wit en gaf weinig weg over de kleuren van het pak van het personage van Ben Affleck. Nu geeft Kevin Smith, die een tijdje terug het pak al had gezien, aan dat het pak veel kleur heeft. Hij laat zelfs weten dat het een kopie is van Batmans pak uit Hunt the Dark Knight, het derde deel uit Frank Millers The Dark Knight Returns-reeks.

"Ik heb een andere foto gezien, in kleur en met alle details," aldus de regisseur van onder meer Clerks en Chasing Amy tegenover Hollywood Babble-On. "De nieuwe foto geeft niet de juiste indruk op het pak. Als je wel het juiste pak wil zien, dan hoef je alleen maar Hunt the Dark Knight open te slaan, het derde boek in The Dark Knight Returns-reeks van Frank Miller. Daarom was ik een paar maanden geleden zo ontzettend blij met die jongens."

Ook ging hij in op de opmerking dat de nieuwe Batmobile veel lijkt op de Tumbler uit de The Dark Kinght-trilogie: "Ik stel het zo. Wat als het slechts één van de paar Batmobiles is? En wat als het één van meerdere pakken is in de film? Ik vermoed dat dit het geval is."





NieuwsFilm

meest populair