Video

Daniel Radcliffe in de friendzone in trailer 'What If'

Het is niet goed gesteld met z'n liefdesleven.

door Jim Pedd op 30.05.2014 om 14:54 in Video
CBS Films heeft een nieuwe trailer voor de aankomende romantische comedy What If vrijgegeven. Die kun je onderaan dit artikel bekijken. In de door Michael Dowse geregisseerde film, spelen Daniel Radcliffe, Zoe Kazan, Adam Driver, Rafe Spall, Megan Park, Mackenzie Davis en Oona Chaplin rollen.

De film vertelt het verhaal van Wallace (Radcliffe), een jongen die gestopt is met zijn opleiding en regelmatig gedumpt wordt. Terwijl iedereen om hem heen, dus ook zijn huisgenoot Allan (Driver) de perfecte partner (Davis) lijkt te vinden, besluit Wallace zijn liefdesleven tijdelijk te pauzeren. En dan ontmoet hij Chantry (Kazan), een animator die samenwoont met haar vriend Ben (Spall), met wie ze al lang samen is. Direct vormt zich een band tussen de twee en worden ze goede vrienden. Maar de chemie tussen de twee valt moeilijk te ontkennen, waarop ze zich afvragen: wat als de liefde van je leven in werkelijkheid je beste vriend is?

De film gaat in september in première.


4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

MikeyMo

Avatar

En we hebben de hele film gezien :D

benjamin

Avatar

Weer drie minuten? Overslaan dus, welke clown heeft nu toch ooit bedacht dat mensen liever naar films gaan kijken die ze al helemaal gezien hebben.

Anyway, Radcliffe lijkt wel vrij kritisch met wat hij aanneemt, dus wat dat betreft kan dit één van de leukere in het genre zijn.

bramme

Avatar

Radcliffe lijkt echt een dwerg in deze film. Vooral naast Driver is het echt hilarisch.

sephiroth1986

Avatar

Radcliffe was prima als Harry Potter maar ik vind hem verder een beperkte acteur. Hij staat er altijd maar wat bij, zo lijkt het. Hij doet heel erg zijn best, maar het komt niet over op me.

Verder geen interessante trailer, die inderdaad al de hele film laat zien! Mooi! Dan kan ik de trailer ook even aan mijn vriendin laten zien. Bespaart me weer een onnodig bioscoopbezoekje.

NieuwsFilm

meest populair