Nieuwe dinosaurus 'Jurassic World' onthuld

De Diabolus Rex ziet er niet heel fris uit.

Onlangs vertelde regisseur Colin Trevorrow dat er in zijn Jurassic World een compleet nieuwe dinosaurus te zien zal zijn. Volgens hem hebben "de genetici van het park een volledig nieuwe dinosaurus gemaakt. De gaten in haar DNA zijn ingevuld met die van andere soorten, zoals dat in de eerste film gebeurde met kikker-DNA. Deze creatie is echt een bedrijfsidee. Ze wilden iets groters, lawaaierigers en iets met meer tanden. En dat hebben ze gekregen."

Dat lijkt geplaatst te zijn op de Franse Twitter-pagina van Jurassic World, zoals hieronder te zien.


Jurassic World speelt zich af op een volledig functioneel park op Isla Nublar. Dagelijks trekt het 20,000 bezoekers, die via een veerboot vanuit Costa Rica komen. Er zijn elementen van een natuurreservaat, safari, een dierentuin en een pretpark, een luxe resort met hotels, restaurants, een levendig nachtleven en een golfbaan. En uiteraard zijn er de nodige dinosaurussen. Alles lijkt in eerste instantie koek-en-ei, maar gaat vanzelfsprekend mis en dan is het aan de personages om zich te redden.

Die personages worden gespeeld door Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Nick Robinson, Jake Johnson, Irfan Khan, B.D. Wong, Judy Greer en Vincent D'Onofrio. De vierde film in de franchise gaat op 11 juni 2015 in première.

NieuwsFilm

meest populair