'Jupiter Ascending' een half jaar uitgesteld

Terwijl de film over zeven weken uit moest komen!

Warner Bros. heeft bekend gemaakt dat de nieuwe film van Andy en Lana Wachowski, Jupiter Ascending, flink uitgesteld is. In plaats van dat de film al in juli uitkomt in de bioscopen, komt de film nu pas begin februari 2015 uit. Een reden voor het gigantische uitstel is nog niet bekend.

Verrassend is het in ieder geval wel. De film zou al over zeven weken in première gaan en normaliter nemen studio’s dan niet meer zulke besluiten. Het gerucht gaat dat de visuele effecten van de film nog niet helemaal naar behoren zijn en dat er daarom meer tijd nodig is.

De film is geschreven, geproduceerd en geregisseerd door de Wachowski’s. Rollen in Jupiter Ascending worden gespeeld door Channing Tatum, Mila Kunis, Eddie Redmayne en Sean Bean.

Tatum speelt de rol van Caine, die naar de Aarde gestuurd wordt om Jupiter Jones (Kunis) te zoeken. Zij is namelijk voorbestemd om de nieuwe Koningin van het universum te worden. Caine’s aanwezigheid opent Jupiters ogen voor het grote lot dat haar te wachten staat, waarin ze het lot van de kosmos wel eens zou kunnen veranderen…



NieuwsFilm

meest populair