Halle Berry kaalgeplukt

Ze moet behoorlijk wat geld aan kinderalimentatie betalen.

Een rechter in Los Angeles heeft bepaald dat actrice Halle Berry (X-Men: Days Of Future Past, Monster's Ball, Cloud Atlas) haar ex-man, Canadees model Gabriel Aubry, een grote hoeveelheid aan kinderalimentatie en andere kosten moet uitbetalen.

Na een lange strijd in de rechtbank werden de twee het eindelijk eens over de tijdsdeling van hun dochter - de 6-jarige Nahla. Berry moet nu volgens het vonnis 16.000 dollar per maand betalen voor voeding en kleding. De Oscarwinnende actrice zal de alimentatie moeten doorbetalen tot Nahla 19 wordt, of totdat ze haar diploma op de hogere school behaalt. Naast de maandelijkse som moet Berry ook eenmalig een bedrag van 115.000 dollar aan achterstallige alimentatie betalen, en 300.000 dollar om de advocaat van Aubry te vergoeden.

De 47-jarige actrice beviel van Nahla in 2008. Twee jaar later, in 2010, gingen zij en Gabriel Aubry uit elkaar. Sindsdien is de actrice getrouwd met acteur Oliver Martinez (48 jaar). Samen hebben zij een zoon van 9 maanden oud, Maceo.



NieuwsFilm

meest populair