Leonardo DiCaprio wilt niet met Justin Bieber feesten

Nog niet zo lang geleden bevond hij zich in dezelfde situatie met de Kardashians.

Popsterretje Justin Bieber heeft weer eens bewezen dat hij niet bepaald geliefd is onder de bekendheden. Het verhaal luid dat Bieber in Cannes door de 39-jarige acteur Leonardo DiCaprio (Shutter Island, Django Unchained, The Wolf Of Wallstreet) weggestuurd werd. Dit voorval vond plaats op 19 mei in de Gotha Club. De 20-jarige Bieber, die destijds zonder shirt rondscharrelde en op het podium een nummer van Tupac (Dear Mama) rapte, zou DiCaprio met drie vrouwelijke metgezellen hebben gespot. Daaropvolgend probeerde hij zich bij de acteur toe te voegen voor een gezellige avond uit.

Blijkbaar stelde DiCaprio dit niet op prijs, want een bron vertelt: 'Justin liep shirtloos te pronken terwijl hij naar meiden zat te loeren. Maar toen hij hoorde dat Leo in de buurt was, stuurde hij zijn bodyguard vooruit om een pad door het publiek te creëren, zodat hij bij Leo kon komen. Hij hoopte met DiCaprio en zijn vriendinnen te feesten, dus stuurde hij zijn lijfwacht om permissie te vragen. Justin lachte en knikte naar hem, maar Leo schudde zijn hoofd en wuifde hem weg.' De bron, die mogelijk DiCaprio's goede vriend Lukas Haas zou kunnen zijn, vermeldde daarbovenop: 'Hij vind Justin maar een klein sukkeltje. Leo heeft geen zin in foto's met publiciteit hongerige diva's.'

Het is niet de eerste keer dat DiCaprio afziet van een avondje met een bekendheid. In het verleden zouden de Kardashian zusters hebben getracht hem te filmen voor hun reality show, Keeping Up With The Kardashians, toen ze in dezelfde nachtclub uit waren. Hij gaf hun echter geen goedkeuring om hem te filmen, omdat hij niets met het programma te maken wilde hebben.

Dat Leonardo DiCaprio met drie dates was gespot is ook wel merkwaardig. De Oscargenomineerde acteur zou namelijk in een relatie zijn met het Braziliaanse model Tony Garrn. Het stel had onlangs nog aangegeven dat ze gingen samenwonen.

Foto's, waarop Bieber zich van een magnifieke kant laat zien en DiCaprio handtastelijk met zijn afspraakjes is, kan je hieronder zien.



NieuwsFilm

meest populair