Eerste officiële blik op dinosaurus 'Jurassic World'

Tanden, heel veel tanden.

Regisseur Colin Trevorrow heeft op Twitter een foto geplaatst die onze eerste officiële blik biedt op een dinosaurus in Jurassic World. Het enige commentaar dat hij daarbij plaatste was: ”nachten”. Wat we echter boven alles zien, zijn tanden. Heel veel tanden.

Mogelijk is dit de geheel nieuwe dinosaurus die ze in de film laten zien. Die werd, bleek uit een eerder interview, gemaakt door de genetici van het park. "Deze creatie is echt een bedrijfsidee. Ze wilden iets groters, lawaaierigers en iets met meer tanden. En dat hebben ze gekregen.”



Jurassic World speelt zich af op een volledig functioneel park op Isla Nublar. Dagelijks trekt het 20,000 bezoekers, die via een veerboot vanuit Costa Rica komen. Er zijn elementen van een natuurreservaat, safari, een dierentuin en een pretpark, een luxe resort met hotels, restaurants, een levendig nachtleven en een golfbaan. En uiteraard zijn er de nodige dinosaurussen. Alles lijkt in eerste instantie koek-en-ei, maar gaat vanzelfsprekend mis en dan is het aan de personages om zich te redden.

Die personages worden gespeeld door Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Nick Robinson, Jake Johnson, Irfan Khan, B.D. Wong, Judy Greer en Vincent D’Onofrio. De vierde film in de franchise gaat op 11 juni 2015 in première.



NieuwsFilm

meest populair