Colin Firth is niet langer 'Paddington'

Er is met wederzijdse instemming besloten tot het vertrek.

StudioCanal heeft bekend gemaakt dat Colin Firth uit de productie Paddington is gestapt. Hij zou de stem van het personage inspreken, maar heeft tijdens het opnameproces besloten uit de productie te stappen. Volgens de acteur is dat met wederzijdse instemming gebeurd.

”Het was bitterzoet om te zien hoe dit prachtige wezen vorm kreeg en tot de verdrietige realisatie te komen dat hij mijn stem gewoon niet heeft,” vertelde Firth. ”Na een periode van ontkenning, hebben we besloten het los te laten. Ik heb het geluk gehad om het grootste deel van de film te mogen zien en het zal prachtig worden. Ik voel me nogal beschermend richting deze beer en val ze continu lastig met suggesties voor een stem die bij hem past.”

En regisseur Paul King: ”Het was geweldig om met Colin Firth samen te werken en ik kan hem niet genoeg bedanken voor zijn bijdrage aan Paddington. We houden van de stem en we houden van de beer. Maar terwijl onze jonge beer ontstond, waren we het al snel eens dat de twee niet bij elkaar pasten. Dus, met een bezwaard hart, hebben we besloten een eigen weg in te slaan. We zijn benieuwd naar het volgende hoofdstuk voor Paddington, en ervoor te zorgen dat zijn debuut op het grote scherm geweldig wordt.”

Ondanks het vertrek van Firth, is er nog altijd een prachtige cast. Andere rollen in de film worden namelijk gespeeld door Jim Broadbent (Mr. Gruber), Julie Walters (Mrs. Bird), Hugh Bonneville (Mr. Brown), Sally Hawkins (Mrs. Brown) en Nicole Kidman (Millicent).

Paddington gaat op 18 december in première.



NieuwsFilm

meest populair