Officiële synopsis 'Victor Frankenstein'

Nieuwe film over het iconische monster, met hoofdrollen voor James McAvoy en Daniel Radcliffe.

Hoewel de film I, Frankenstein gerust een flop genoemd mag worden, krijgt het iconische monster volgend jaar een nieuwe kans om ons te vermaken. Regisseur Paul McGuigan is momenteel druk bezig met zijn eigen versie van het verhaal van Frankenstein, met in de hoofdrollen James McAvoy en Daniel Radcliffe. Inmiddels heeft de film een nieuwe titel: Victor Frankenstein.

Ondanks deze titel gaat de aandacht in Victor Frankenstein voornamelijk uit naar Igor (Radcliffe). Dat blijkt uit onderstaande synopsis:

James McAvoy is Victor Von Frankenstein en Daniel Radcliffe speelt de jonge assistent Igor in een unieke hervertelling van Mary Shelley’s klassieke verhaal. Het verhaal, dat wordt verteld vanuit het perspectief van Igor, werpt een blik op zijn duistere oorsprong en zijn vriendschap met Victor Von Frankenstein. Uiteraard zien we ook hoe Frankenstein veranderde in de legende zoals we die nu kennen.

De rest van de cast bestaat uit Jessica Brown Findlay, Mark Gatiss en Andrew Scott. Victor Frankenstein, met een scenario van Max Landis, staat gepland voor 1 oktober 2015.



NieuwsFilm

meest populair