Channing Tatum in gesprek voor 'Hail Caesar'

Ook Tilda Swinton en Ralph Fiennes krijgen waarschijnlijk een plekje in de nieuwe Coens-film.

Acteur Channing Tatum duikt de afgelopen jaren veelal op in grote titels zoals G.I. Joe, 21 Jump Street en White House Down. Daarentegen kon je hem enige tijd terug nog zien in het wat kleinschaligere drama Foxcatcher en mogelijk duikt hij binnenkort op in Hail Caesar, de nieuwe film van Joel en Ethan Coen.

The Hollywood Reporter meldt namelijk dat Tatum in gesprek is om aan te sluiten bij de reeds aangetrokken Josh Brolin en George Clooney. THR weet daarnaast te melden dat ook Tilda Swinton en Ralph Fiennes in gesprek zijn.

Tatum zou de rol moeten gaan spelen van een Hollywoodster, Fiennes is in gesprek voor de rol van een regisseur en Swinton is in beeld voor de rol van een journalist.

Hail Caesar volgt een man met de naam Eddie Mannix. Hij werkt in het Hollywood van de jaren 1950. Tien jaar geleden, toen de film pas net aangekondigd werd, draaide deze nog om een groep theateracteurs in de jaren ’20, die samenwerken aan een toneelstuk over het Oude Rome. Het toneelstuk zou nu mogelijk in de film te zien kunnen zijn als Hollywood-productie.

Het is onbekend wanneer Hail Caesar moet verschijnen.



NieuwsFilm

meest populair