Algemeen

Chris Hemsworth in gesprek voor 'Doc Savage'

Shane Black zal de film waarschijnlijk regisseren.

door Zilko Tarici op 26.06.2014 om 10:38 in Algemeen
Gisteren bereikte ons nog het nieuws dat Iron Man 3-schrijver/regisseur Shane Black een reboot van de Predator-franchise zal schrijven en regisseren, maar er is ook nog een nieuwtje te melden over een ander project van Black, namelijk Doc Savage. Volgens The Hollywood Reporter zou Black een gesprek hebben gehad met Chris Hemsworth (Thor) om de rol van Savage op zich te nemen.

Het wordt nog even afwachten of Hemsworth de rol daadwerkelijk zal spelen, aangezien Blacks schema behoorlijk hectisch is met zowel de eerder genoemde Predator-reboot en de onlangs aangekondigde film noir The Nice Guys. Het kan dus nog even duren voordat we het pulppersonage Doc Savage op het witte doek zien.

Black zal Doc Savage regisseren voor Sony Pictures. Hij schreef het script samen met Anthony Bagarozzi en Charles Mondry. Neal H. Moritz produceert de film samen met Ori Marmur via zijn Original Film banner. Er is nog releasedatum geprikt voor de film.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

zeurminator

Avatar

Kan iemand misschien even melden wie Doc Savage precies is en wat de synopsis van de film wordt (voor zover bekend)?

Ik heb er namelijk nog nooit van gehoord

batmaster

Avatar

zeurminator "Kan iemand misschien even melden wie Doc Savage precies is en wat de synopsis van de film wordt (voor zover bekend)?

Ik heb er namelijk nog nooit van gehoord"


http://en.wikipedia.org/wiki/Doc_Savage

NieuwsFilm

meest populair