TV-tips voor komende week

Welke films wil je niet missen?

Iedere dag kiest FilmTotaal een filmtip uit. Dit zijn onze keuzes voor komende week. Alle films voor vandaag kan je bekijken in het Filmsoptv overzicht. Mocht je zelf een website of APP willen maken met deze films gebruik dan onze API.

Bekijk de afbeelding

Le Havre (2011)

Zaterdag 28 juni om 23:40 op NED2

Marcel Marx heeft zijn oude schrijversleven vaarwel gezegd en probeert een min-of-meer huiselijk bestaan op te bouwen in Le Havre. Als schoenpoetser is het leven geen vetpot, maar zijn vrouw Arletty zorgt goed voor hem. Marcel is tevreden met het leven, hij heeft zijn favoriete kroeg, zijn werk en zijn geliefde, tot het lot hem in contact brengt met een minderjarige Afrikaanse vluchteling. Terwijl Arletty ernstig ziek wordt, ontfermt Marcel zich over de jongen. Hij moet zijn optimistische levensvisie inzetten om de muur van menselijke onverschilligheid omver te werpen. Daarbij kan hij een beroep doen op de rotsvaste solidariteit van de mensen uit de buurt. Het net van de politie lijkt zich om de vluchteling te sluiten, maar Marcel laat zich niet zo makkelijk buiten spel zetten.
Bekijk de afbeelding

The Green Hornet (2011)

Zondag 29 juni om 20:00 op RTL5

Britt Reid (Seth Rogen) is een playboy en een krantenmagnaat. Overdag leeft Britt een normaal leven, maar als de nacht aanbreekt wordt hij een superheld, namelijk 'The Green Hornet', een identiteit die Britt zichzelf gegeven heeft, om zo de misdaad te bestrijden. De enige mensen die weten over Britt's geheime identiteit zijn zijn secretaresse en de officier van justitie. Britt onderneemt een missie, samen met zijn bediende, de martial arts-expert Kato, om de ondergang van hun stad tegen te gaan. Omdat de mensen in de stad denken dat 'The Green Hornet' zelf een misdadiger is, gaat dit niet altijd even gemakkelijk...
Bekijk de afbeelding

Shanghai Noon (2000)

Maandag 30 juni om 20:30 op Veronica
Regie: Tom Dey

De klunzige lijfwacht Chon Wang (Jackie Chan) reist prinses Pei Pei achterna wanneer zij ontvoerd wordt naar het Wilde Westen. Daar klinkt zijn naam zoals die van de legendarische John Wayne.
Bekijk de afbeelding

Austin Powers: The Spy Who Shagged Me (1999)

Dinsdag 1 juli om 22:30 op Veronica
Regie: Jay Roach

Super-spion Austin Powers geniet net van zijn huwelijksreis als blijkt dat Dr. Evil terug is en opnieuw de wereld wil overnemen. Alleen een enorm geldbedrag kan Dr. Evil van dit plan weerhouden, maar de Britse geheime dienst stuurt Austin Powers weer achter Dr. Evil aan.
Bekijk de afbeelding

The Raid (2011)

Woensdag 2 juli om 23:05 op RTL7

The Raid speelt zich diep in de sloppenwijken van Jakarta af, in een appartementencomplex waar enkele van de werelds gevaarlijkste moordenaars en gangsters wonen. Tot nu toe werd het gebouw altijd beschouwd als onneembaar en met rust gelaten. Daar komt verandering in als een eliteteam van agenten de opdracht krijgt de beruchte drugsbaron die het complex beheerst uit te schakelen. Die bivakkeert op de dertigste verdieping van het gebouw, maar op de zesde komt het team er al achter dat de missie hopeloos is. Helaas is er geen weg terug en is de enige mogelijkheid die ze nog hebben de overige vierentwintig verdiepingen omhoog te gaan, om hun doelwit alsnog uit te schakelen.
Bekijk de afbeelding

From Hell (2001)

Donderdag 3 juli om 00:15 op RTL7

Londen is in de herfst van 1888 in de ban van Jack the Ripper. Een verslaafde rechercheur ontdekt dat de regering banger is voor de algemene paniek dan voor de moordenaar.
Bekijk de afbeelding

Oslo, August 31st (2011)

Vrijdag 4 juli om 00:15 op NED2

Geïnspireerd door de roman 'Le Feu Follet' door Pierre Drieu La Rochelle volgt de film 24 uur in het leven van een man die op zoek is naar een reden om verder te leven. Na het verlaten van een drugsontwenningskliniek gaat hij voor het eerst in het jaar terug naar Oslo. De eens veelbelovende Anders moet zijn verleden en mogelijke toekomst onder ogen komen wanneer hij oude vrienden, geliefden en familie ontmoet.


NieuwsFilm

meest populair