Algemeen

Meer Riddick?

door FilmTotaal op 13.08.2004 om 20:44 in Algemeen
Website Empire Online had een interview met acteur Vin Diesel en regisseur David Twohy, die momenteel in de schijnwerpers staan met The Chronicles of Riddick, de opvolger van Pitch Black.

Ondanks het feit dat de film het nog niet heel erg goed doet wat opbrengsten betreft (de film kostte 105 miljoen dollar en bracht tot nu toe zo'n 67 miljoen op), zien de mannen een derde film over de gezochte crimineel Richard B. Riddick.

Vin Diesel:

[eng]"From the very very beginning, when everyone thought it was crazy, I was thinking of The Chronicles of Riddick as a trilogy. That would start with the movie you saw, and Pitch Black would act as a prequel that introduced you to the character. So in simple terms, in Chronicles 2 we venture to the Underverse."[/eng]

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

emperor

Avatar

Pitch Black vond ik een goede film..de enige met Vin,die ik goed vindt,maar nog meer Riddick...beetje voortborduren,meer is het niet denk ik.

Mark

Avatar

Dammit.. $57M maar gedaan in de states, die gasten zijn duidelijk nog niet klaar voor de holistische krachten van Vin Diesel in een parallel universe. Maar de EU die maakt wel een hoop goed en de DVD verkoop ook, en dan ist wachten tot Twohy er een beest van een script voor heeft geschreven en dan ist piece of cake. Gewoon fucking heel half Hollywood die remaked en prequelt er op los met redelijk succes dus waarom zouden hun het ook niet doen met de formule die ze nu hebben. Helemaal top! Pitch Black vind ik btw ook een ernstig goede film met een geloofwaardig script, ga ik zeker weer kijken voordat 'Chronicles' hierzo komt.

Davidson

Avatar

Ik ben naar de premiere geweest en het was echt TOPPIET+) T+)

NieuwsFilm

meest populair