'Silence Of The Lambs'-acteur Ted Levine werkelijk geschift

Aldus één van zijn familieleden die zich bedreigd voelt.

Door redactie
Acteur Ted Levine (The Silence of the Lambs, The Hills Have Eyes (2006), tv-serie The Bridge) zit momenteel niet op één lijn met zijn broers en zus. De 57-jarige acteur schijnt zijn familie te hebben geïntimideerd, zodat ze het barbecuerestaurant van de familie zouden verkopen. Ze vingen echter een kleiner deel van de getaxeerde prijs op en daarom spannen Levine's verwanten een zaak tegen hem. Ze achten Ted aansprakelijk voor de vlugge verkoop met zijn krankzinnigheid. Hollywood is ook een boosdoener in dit verhaal.

Mick Levine vermeldde dat zijn broer hem in een sadistische bui forceerde om de familiezaak te verkopen. Er bestond al een afspraak om de eettent te verhandelen, indien hun ouders te overlijden kwamen, maar Ted heeft ook andere eisen gesteld. Vervolgens ging de acteur op het internet zijn bloedverwanten najagen en uitschelden. Ook kreeg Ted hen zover om het eigendom via een veiling te verkopen. Op deze manier verworven ze minder geld dan het eigenlijk waard was, wat de acteur blijkbaar wilde volbrengen.

In het verzoek dat Mick heeft ingediend staat er dat Hollywood de slechterik is, omdat zij Ted's mentale toestand hebben geëxploiteerd. 'Hollywood brengt er winst mee op,' schrijft Mick. 'Het is graan voor de entertainmentmolen. Ze voeren druk op hem uit en zetten daarna de camera's aan. En Ted speelt dan weer een sociopaat of een psychopaat.'

De verkoop van het restaurant bracht zo'n 325.000 dollar op. Het eigendom was met een bedrag van 554.000 dollar getaxeerd.

NieuwsFilm