Dwayne Johnson: "'Hercules' is duister"

En hij gaat in op zijn personage.

In een interview met Empire Magazine ging Dwayne Johnson in op zijn aankomende nieuwe actiefilm, Hercules. Volgens de acteur wordt het een film waarin we de acteur nog nooit eerder hebben gezien. ”Het is duisterder, minder verfijnd en meer op het randje dan mensen zullen verwachten,” vertelde Johnson.

”Als we Hercules ontmoeten, is hij uit Athene verbannen nadat hij beschuldigd is van een gruwelijke misdaad,” ging de acteur verder over zijn personage. [i]”Hij is een huurling die van zijn geloof gevallen is. Hij gelooft niet in goden of legenden, enkel in het verspreiden van zijn eigen legende. Maar wat een man sterk maakt, is zijn bereidwilligheid om beter te worden. Dat, en natuurlijk in zijn eentje een kwart fles tequila te drinken op één avond.”{/i]

Hercules speelt zich af nadat Hercules de twaalf legendarische werken voltooid heeft. Samen met vijf andere mannen reist hij door het Oude Griekenland. Hij werkt voor goud en gebruikt zijn reputatie als legende om vijanden te intimideren. Als de heerser van Thracië hem nodig heeft om een wrede en angstaanjagende krijgsheer te verslaan, ontdekt Hercules dat hij nooit aan zijn verleden zal kunnen ontsnappen. Hij moet weer de held worden die hij ooit was en zijn eigen mythe omarmen.

De door Brett Ratner geregisseerde film draait vanaf 31 juli in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair