Algemeen

Guillermo del Toro maakt kleinschalige "echt, echt bizarre" zwart-wit film

Nog voordat hij aan Pacific Rim 2 begint.

door Jim Pedd op 10.07.2014 om 15:03 in Algemeen
Afgelopen maand werd nog bekend gemaakt dat Guillermo del Toro in 2017 Pacific Rim 2 uit zal brengen. In een interview met Collider heeft de regisseur nu bekend gemaakt eerst nog een kleinschalige film te zullen maken.

Hij is van plan om deze in zwart-wit op te gaan nemen en het moet een monsterfilm worden. Over het plot wilde hij niets vertellen, behalve dat de film "echt, echt bizar' moet worden.

”Er zit een geweldig monster in,” vertelde Del Toro over zijn plannen. ”Er komt een hele kleine cast. Ik zou het geweldig vinden om John Hurt te casten en ik heb mijn oog laten vallen op een niet zo heel bekende actrice, die ik in een korte film gezien heb. Dat is alles wat ze gemaakt heeft, een gewone film en een korte. Maar ze heeft een ongelofelijk interessante smaak en ik ga proberen haar voor de hoofdrol te casten.”

Del Toro hoopt in februari of maart 2015 te beginnen met de opnames en de film voor het einde van het jaar af te hebben, vlak voordat Pacific Rim 2 in productie gaat.

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

M0vieFreak

Avatar

Hoe meer Del Toro hoe beter. Smiley face

Lelouch

Avatar

Ben benieuwd. Ik hou alleen niet van Zwart Wit. Del Toro staat toch juist bekend om zijn Sets en Sfeer in films, daar hoeft ie wat mij betreft geen zwart wit als gimmick voor te gebruiken.

FilmMaster

Avatar

Zwart wit is geen gimmick.

YOLO

Avatar

Hé bah, zwart-wit als gimmick gebruiken B-) Daar heb ik toch geen UHD TV in kleur(!) voor gekocht, laat staan dat ik deze film gaat zien in de cinemazaal waar een kleuren 4K projector staat. :P

Roeltje

Avatar

Lelouch "Ben benieuwd. Ik hou alleen niet van Zwart Wit. Del Toro staat toch juist bekend om zijn Sets en Sfeer in films, daar hoeft ie wat mij betreft geen zwart wit als gimmick voor te gebruiken."


Zegt iemand met een zwart-witte avatar :D

Sleepkills

Avatar

Zeker interessant, maar het is jammer dat Del Toro zich altijd aan duizend films lijkt te verbinden en dat de meeste helemaal niet doorgaan. Hoop in ieder geval dat hij Pacific Rim 2 laat schieten en gewoon doorgaat op wat van die interessante ideeën, zoals dit.

starbass

Avatar

Zou er dan ook 20 jaar later een ingekleurde variant van gemaakt worden?

NieuwsFilm

meest populair