Frank Stallone meldt zich bij ontwenningskliniek

De jongere broer van Sylvester Stallone is zijn strijd met alcohol zat.

Door redactie
De 63-jarige zanger/acteur Frank Stallone heeft zich van het weekend bij het Betty Ford Centrum aangemeld. Zijn manager, Randi Siegel, laat People Magazine weten dat het Stallone's bedoeling is om zijn alcohol misbruik tegen te gaan. In een verklaring vertelt hij: "Frank neemt een noodzakelijke pauze van zijn professionele activiteiten om op zijn gezondheid en welzijn te focussen. Deze kans geeft hem de gelegenheid om zijn carrière met een schone lei te herstarten."

Het broertje van actiester Sylvester Stallone (Rocky, First Blood, The Expendables 3) zal een standaard programma volgen bij het Betty Ford kliniek. Een woordvoerder van Sylvester Stallone liet weten dat hij Frank's keuze om behandeld te worden ondersteunt.

Gedurende zijn loopbaan heeft Frank Stallone vier platina albums gecomponeerd, tien gouden platen en vijf gouden singles. Ook heeft hij tien muziekalbums op zijn naam staan en rondom 200 muzieknummers geschreven. Voor de film Staying Alive kreeg hij een Golden Globe nominatie voor Best Soundtrack en een Grammy nominatie voor Best Original Song, 'Far From Over.' Inzake zijn acteerwerk verscheen hij in een 60-tal filmproducties, meestal gelimiteerd tot kleine rollen.

NieuwsFilm