Kurt Russell: "Opnames Quentin Tarantino's 'The Hateful Eight' begin 2015"

Tarantino dus vrijwel zeker verder met de veelbesproken western.

Eind mei berichtten we dat Quentin Tarantino alsnog aan de slag zou gaan met de film The Hateful Eight. Eerder zei de regisseur dat hij project in de ijskast stalde nadat het script was gelekt. Nu heeft Kurt Russell (Death Proof, 2007), die behoort tot de incrowd van QT, tegenover Fox News laten weten dat de film daadwerkelijk in de stijgers staat.

Tijdens het interview laat Russell weten dat The Hateful Eight één van zijn toekomstige projecten is: "Ik ben ook betrokken van een Tarantino-project met de titel The Hateful Eight. Het lijkt erop dat deze ergens begin volgend jaar in productie gaat." In mei werd nog gesuggereerd dat de opnames in november van start moesten gaan.

Russell speelt in The Hateful Eight samen met o.a. Samuel L. Jackson de hoofdrol, dus zijn uitspraak lijkt geen losse flodder.

De western zou draaien om een aantal premiejagers (Jackson en Russell) die het kleine stadje Red Rock plunderen. In een garenwinkeltje schuilen ze voor een storm. Dat winkeltje is overgenomen door een generaal van de Confederatie, een vermeende beul, een Fransman met de naam Bob en een cowboy die luistert naar de naam Joe Gage.

Andere rollen zouden ingevuld moeten worden door Walton Goggins, Michael Madsen, Bruce Dern en vele anderen.



NieuwsFilm

meest populair