Eerste foto's Jack Black als R.L. Stine in 'Goosebumps'

En de acteur vertelt over zijn personage.

Hieronder kun je de twee eerste foto’s bekijken van de film Goosebumps. Daarin is Jack Black te zien als R.L. Stine, die ons in de jaren negentig voorzag van een hele stapel ‘horror’boeken. Naast de boeken verscheen er ook een prachtige televisieserie warin de verhalen verteld werden en nu is er eindelijk een film, die geregisseerd is door Rob Letterman.

In de film speelt Jack de rol van R.L. Stine. De bedenksels van de schrijver komen onverwacht tot leven door zijn buurjongen (Dylan Minnette). Daarop moet Stine samenwerken met de jongen en zijn dochter (Odeya Rush), in een poging de verschillende monsters die hun stadje bedreigen, te verslaan.

Overigens sprak Jack Black ook nog eens kort over zijn personage. ”Dit is absoluut een fictieve versie van zijn leven en niets dat je in de film ziet, is echt met hem gebeurt. Op het schrijven na natuurlijk," vertelde Black. ”Dus ik voelde me, alsof ik hem als een personage moest benaderen. En dus dat doen wat op dramatisch vlak het meest interessantste zou zijn. Ik heb R.L. ook ontmoet en hij is echt een geweldige man. Erg slim en grappig en vriendelijk. Maar ik heb het personage duister gemaakt. Dus vanaf het begin nam ik bepaalde vrijheden. Maar ik denk dat hij dat prima vindt. Hij is op de set geweest en heeft een kleine cameo.”





NieuwsFilm

meest populair