Speelt Dwayne Johnson 'Shazam'?

Hij geeft wel een heel grote hint.

Het is al lange tijd bekend dat Dwayne Johnson maar al te graag een rol wil spelen in het DC Cinematic Universe. Er zijn al tal van geruchten geweest over welke rol hij zou spelen: Green Lantern, Lobo en Aquaman. Nu lijkt het erop dat de acteur een compleet andere rol zal spelen. In een interview met Total Film vertelde hij dat binnenkort aangekondigd zal worden welke rol hij speelt.

Maar, voordat die aankondiging komt, gaf hij alvast een gigantische hint. Zijn personage heeft ”De kracht van Superman” en is niet Green Lantern. ”Ik had hem graag gespeeld, maar er was al een versie van Green Lantern.” En de hint: ”Je hoeft maar één woord te zeggen. Dat is alles wat ik ga vertellen.

Fans van DC Comics zullen waarschijnlijk snel tot de conclusie komen dat Johnson daarmee hint naar de rol van Shazam. Dat personage heet eigenlijk Billy Batson en is een jonge man die verkozen wordt als de magische kampioen ‘Shazam’. Hij hoeft alleen vol overtuiging het woord ‘Shazam!’ te roepen om via de bliksem superkrachten te krijgen.

Recent was er nog een gerucht dat een Shazam-film in het geheim in productie is gegaan, dus mogelijk volgt tijdens de San Diego Comic-Con een aankondiging.



NieuwsFilm

meest populair