Video

Teaser trailer & poster 'Nightcrawler' (aanrader)

Jake Gyllenhaal in een duistere en wat psychopate misdaadfilm.

door Bram de Groot op 24.07.2014 om 08:54 in Video
Na de teaservideo van een paar dagen geleden zie je hieronder de teaser trailer van de film Nightcrawler van debuterend regisseur Dan Gilroy (scriptschrijver The Bourne Legacy, 2012 en Real Steel, 2011) en met namen als Jake Gyllenhaal, Bill Paxton, Rene Russo en Ann Cusack.

In Nightcrawler speelt Gyllenhaal de rol van freelance-misdaadjournalist Lou Bloom die zich focust op de gruwelen die zich 's avonds en 's nachts afspelen in Los Angeles. Om tot het beste resultaat te komen wijkt hij niet voor dubieuze besluiten.

Vanaf 17 oktober is de film beperkt te zien in de States, een Nederlandse datum is nog niet bekend.

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Banned

Avatar

Goeie trailer. Ik kijk ernaar uit.

Moviemagic

Avatar

Beetje matige trailer. Ik wacht eerst meer beelden af voor ik iets ga denken.

Infje

Avatar

Goed gedaan. Direct geïnteresseerd.

JamesBond

Avatar

Erg sterke trailer! Smiley face Jammer dat dit soort films (net zoals het briljante 'Enemy') nog wel eens vergeten worden door de Academy, want dit zijn films die wat mij betreft wel wat meer aandacht verdienen, al is het maar voor Best Original Score (zie 'Enemy') Smiley face

bramme

Avatar

Gyllenhaal is echt op dreef.
Kijk hier erg naar uit!

benjamin

Avatar

JamesBond "Jammer dat dit soort films (net zoals het briljante 'Enemy') nog wel eens vergeten worden door de Academy, want dit zijn films die wat mij betreft wel wat meer aandacht verdienen"


Dit soort films begint de laatste jaren nogal gelijk te lopen aan 'films met Gyllenhaal' zo te zien - goede acteur die zeker boeiende keuzes weet te maken.

JamesBond

Avatar

benjamin "Dit soort films begint de laatste jaren nogal gelijk te lopen aan 'films met Gyllenhaal' zo te zien - goede acteur die zeker boeiende keuzes weet te maken."


Inderdaad, Gyllenhaal heeft sowieso de laatste 2 jaar al zeer goede keuzes gemaakt met 'Prisoners' (één van de beste films die ik gezien heb), 'Enemy' (minstens zo briljant als 'Prisoners') en nu deze film Smiley face

NieuwsFilm

meest populair