Belangrijkste scène 'Bond 24' speelt zich af in Rome

Er volgt een enorme achtervolgingsscène op de Via Quattro Fontane.

Onlangs werd bekend dat de productiefase van de eerstvolgende Bond-film enigszins is vertraagd in verband met script-aanpassingen. De opnames moeten nu begin december starten en de crew is waarschijnlijk al opnamelocaties aan het reserveren. Eén van de locaties blijkt in Rome te zijn.

Tegenover MI6-HQ laat Luciano Sovena, baas van Lazio Film Commission, weten dat er een belangrijke, al dan niet de belangrijkste scène, wordt opgenomen in de wereldstad Rome.

"Ik heb de producenten van de Bond-films ontmoet, Barbara Broccoli en Michael G. Wilson. We hebben het over het project gehad en één van de belangrijkste scènes, zeker een spectaculaire, zal een autoachtervolging zijn over de Via Quattro Fontane. Ik ben opgewonden en hoop dat de bureaucratie zich snel door de vergunningprocedure heen worstelt. Het zou een schande zijn als deze kans wordt gemist."

Daniel Craig, Ralph Fiennes, Naomie Harris en Ben Whishaw keren terug in de tweede James Bond-film van Skyfall-regisseur Sam Mendes. De Nederlandse releasedatum staat voorlopig nog vast op 23 oktober 2015.



NieuwsFilm

meest populair