Algemeen

Fraai kostuum 'Max Steel' onthuld

In de superheldenfilm bundelen een jongen en een buitenaards wezen hun krachten.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot op 25.07.2014 om 11:16 in Algemeen
Eerder deze maand zagen we al een reeks foto's voorbijschieten van de Mattel-superheldenfilm Max Steel. Nu heeft Entertainment Weekly een fraaie reeks foto's van het personage Max McGrath die zich verbindt en heeft verbonden met zijn buitenaardse maatje Steel. Samen vormen ze de krachtige held Max Steel en kunnen ze de wereld beschermen tegen een mysterieuze kracht die de aarde bedreigt.

Het ontwerp komt van de hand van Legacy Effects, de partij achter de pakken in films als X-Men: Days of Future Past en Iron Man. Regisseur Stewart Hendler (Sorority Row, 2009) over de foto's: ''We zien hoe Steel zijn exoskelet wikkelt om Max en zijn krachten opneemt in het pak."

De rol van de tiener Max wordt ingevuld door Ben Winchell en zijn vriendinnetje Sydney Gardner wordt gespeeld door Ana Villafañe. Ook Andy Garcia heeft een rol en geeft gestalte aan het personage Dr. Miles Edwards. Ergens in 2015 in de bioscoop.
6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

jaime91

Avatar

Ik vind het dan juist weer een mix tussen Iron Man en het Robocop pak uit de remake.

Ziet er best cool uit.

Arteron

Avatar

Ed Crane "Nooit van gehoord. Is dat slecht van me :?"


Ik ook niet... Wel een cool pak!! Laat me denken aan Venom en Powerrangers :P

KeesjeNL

Avatar

Pak lijkt eerder op die van de robotten in de reboot van Total Recall:

afbeelding

geertvdheide

Avatar

Het pak is best aardig, hoewel het mij iets te veel doet denken aan een motorpak + helm (het karakter rijdt ook motor, dus op zich is dit wel logisch).

Wat betreft de film vraag ik me af of het de moeite waard zal zijn voor volwassenen, aangezien de franchise meer gericht is op kinderen en tieners. Ik verwacht dat er voor de wat ervarener filmkijker niet zoveel aan zal zijn, maar misschien heb ik het mis.

Ed Crane

Avatar

Nooit van gehoord. Is dat slecht van me :?

nieuwslaatste nieuws

meest populair