TV-tips voor komende week

Welke films wil je niet missen?

Iedere dag kiest FilmTotaal een filmtip uit. Dit zijn onze keuzes voor komende week. Alle films voor vandaag kan je bekijken in het Filmsoptv overzicht. Mocht je zelf een website of APP willen maken met deze films gebruik dan onze API.

Bekijk de afbeelding

For a Few Dollars More (1965)

Zaterdag 26 juli om 20:00 op Veronica

Eastwood is een premiejager die het bloedige spoor volgt van El Indio, de beruchtste bandiet die ooit het gebied geteisterd heeft. Zijn meedogenloze rivaal, Kolonel Mortimer (Lee Van Cleef, High Noon) is echter ook van plan om El Indio als eerste te grijpen... dood of levend!
Bekijk de afbeelding

Un prophète (2009)

Zondag 27 juli om 23:20 op NED2

De 19-jarige analfabeet Malik El Djebena is veroordeeld tot zes jaar in de gevangenis. Hij arriveert alleen bij de gevangenis en hij oogt jonger en kwetsbaarder dan zijn medegevangenen. Wanneer hij in het nauw gedreven wordt door de leider van de Corsicaanse bende die in de gevangenis de dienst uitmaakt, krijgt hij een aantal 'opdrachten' die hij moet uitvoeren. Hierdoor wordt hij sterker en wint hij het vertrouwen van de bendeleider. Maar Malik is dapper en een snelle leerling en heeft de moed om in het geheim zijn eigen plannen in gang te zetten...
Bekijk de afbeelding

The Curious Case of Benjamin Button (2008)

Maandag 28 juli om 20:30 op Veronica

Het wonderlijke verhaal van Benjamin Button (Brad Pitt). Als Button de leeftijd van 50 jaar bereikt, wordt hij verliefd op een vrouw van 30. Er is echter iets speciaals aan de hand, Button wordt ieder jaar jonger in plaats van ouder. Dat betekent dat ze even oud zullen zijn als ze de leeftijd van 40 jaar bereikt hebben, maar hoe moet het daarna?
Bekijk de afbeelding

Police Academy (1984)

Dinsdag 29 juli om 20:30 op Veronica

De vrouwelijke burgemeester van een belangrijke Amerikaanse stad stelt een verordening in, welke inhoudt dat iedereen een opleiding tot politieagent(e) kan gaan volgen. Vanaf dat moment zijn er geen restricties meer, als leeftijd, geslacht, afkomst, gewicht, lengte of educatieve achtergrond. Dit tot groot ongenoegen van de instructeurs, die een zooitje ongeregeld moeten zien op te leiden tot respectabele overheidsdienaars.
Bekijk de afbeelding

Perfume: The Story of a Murderer (2006)

Woensdag 30 juli om 20:30 op NET5
Regie: Tom Tykwer

Op een stinkende vismarkt in het middeleeuwse Parijs wordt in 1738 Jean-Baptiste Grenouille te vondeling gelegd. Eenzaam en alleen groeit hij op en bovendien wordt hij overal genegeerd omdat hij geen lichaamsgeur heeft. Dit zorgt ervoor dat hij een superieur reukorgaan ontwikkeld en, met succes, in de leer gaat bij de beroemde parfumeur Baldini (Dustin Hoffman). Dit totdat de obsessie zijn eigen lichaamsgeur te ontwikkelen hem ertoe drijft op zoek te gaan naar het meest ultieme ingredient; het onweerstaanbare aroma van de jonge vrouwelijkheid.
Zijn zoektocht mondt uit in twaalf vermoorde jonge vrouwen. Er heerst paniek in de stad en vaders proberen hun dochters te beschermen tegen de ongrijpbare 'meester der geuren'. Op zoek naar het laatste ingredient komt deze het jonge meisje Laura tegen. Ze is onweerstaanbaar voor Jean-Baptiste, maar haar vader Antoine Richis is erg op zijn hoede en vertrouwt de zonderlinge jongen niet....
Bekijk de afbeelding

The Shawshank Redemption (1994)

Donderdag 31 juli om 20:30 op RTL7

Het is 1947. Andy Dufresne houdt vol dat hij onschuldig is aan de moord op zijn vrouw en diens minnaar, maar krijgt wel twee maal levenslang in de strenge gevangenis Shawshank. Hij sluit vriendschap met een zwarte gevangene die spullen kan regelen, maar er zijn twee dingen die hem echt op de been houden: hoop en een poster van Rita Hayworth
Bekijk de afbeelding

Dial M for Murder (1954)

Vrijdag 1 augustus om 23:20 op NED2

Een ex-tenniskampioen wil zijn echtgenote laten ombrengen, en bedenkt daarvoor een ingenieus plan. Dit loopt echter niet helemaal zoals hij had verwacht.


NieuwsFilm

meest populair