Khan keert mogelijk terug in 'Star Trek'-films

Maar niet in de derde film.

In J.J. Abrams’ Star Trek Into Darkness speelde Benedict Cumberbatch de rol van de beroemde slechterik Khan. Ondanks dat velen hun twijfels hadden over het personage, waren de reacties op het acteerwerk van Cumberbatch positief. Tijdens de Comic-Con vertelde die laatste dat hij wel gelooft in een terugkeer van Khan in de franchise.

”Misschien wel,” begon hij. ”Hij bevindt zich in een vriezer. En we hebben allemaal wel eens een kip ontdooid. Zet de toaster op defrost en hij komt er slecht en kwaad uit. Ik weet het niet. Het ligt eraan welke richting ze opslaan. Er is zeker ruimte voor hem om terug te komen op een bepaalde manier.”

Toch gelooft acteur Zachary Quinto niet dat Cumberbatch in de derde film te zien zal zijn. ”Elke kans om te werken met Benedict… Maar ik weet niet of dat nu is, of later. Ik weet niet wat ze voor hem bedacht hebben. Maar ik zou het geweldig vinden om hem terug te hebben.”

Wachten zullen we sowieso wel, want de door Roberto Orci geregisseerde film speelt zich in deep space af. Om Khan geloofwaardig terug te brengen, kunnen de filmmakers wellicht beter wachten.



NieuwsFilm

meest populair