Algemeen

Eva Green gecast in 'Miss Peregrine's Home for Peculiar Children'

Na Dark Shadows opnieuw een samenwerking met Tim Burton.

door Zilko Tarici op 29.07.2014 om 12:12 in Algemeen
Eva Green (Sin City: A Dame to Kill For) zal na Dark Shadows naar alle waarschijnlijk opnieuw samenwerken met Tim Burton aan de verfilming van kinderboek Miss Peregrine's Home for Peculiar Children. Volgens Variety zal de actrice hoogstwaarschijnlijk de hoofdrol van Miss Peregrine op zich nemen.

Het boek van Ransom Riggs combineert tekst met zwart-witfoto's en werd uitgebracht in 2011. Het verhaal van het boek wordt als volgt omschreven:

Een mysterieus eiland. Een verlaten weeshuis... en een vreemde collectie van hoogst opmerkelijke foto's. Dit alles staat je te wachten in Miss Peregrine's Home for Peculiar Children, een onvergetelijk boek dat fictie combineert met fotografie. Het verhaal begint met een verschrikkelijke familietragedie waarin de zestien-jarige Jacob naar een afgelegen eiland aan de kust van Wales moet afreizen. Daar ontdekt hij de overblijfselen van Miss Peregrine's Home for Peculiar Children. Hoe meer Jacob de verlaten slaapkamers en gangen van het tehuis verkent, hoe meer hij ontdekt dat de kinderen die er woonden, waarvan zijn opa er een was, meer dan slechts vreemd waren. Ze waren misschien ook wel gevaarlijk. De kinderen werden niet zonder reden opgesloten op een afgelegen eiland. En hoe onmogelijk het ook lijkt, ze leven misschien nog...

De opnames van Miss Peregrine's Home for Peculiar Children moeten in februari 2015 van start gaan.

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Evermind

Avatar

Ze is best creepy in Penny Dreadful, en zo mager!

Markie Marcolioooo

Avatar

Heb pas recent het boek gelezen, en ben er wel van onder de indruk. Met Burton die het gaat doen en Green aanboort is het een mooie start, ben ik verder erg benieuwd wie er voor de andere personages worden gecast. Ik ben benieuwd.

Serafijn

Avatar

Markie Marcolioooo "Heb pas recent het boek gelezen, en ben er wel van onder de indruk. Met Burton die het gaat doen en Green aanboort is het een mooie start, ben ik verder erg benieuwd wie er voor de andere personages worden gecast. Ik ben benieuwd."
Als ik een wilde gok mag doen.... Johnny Depp en Helena Bonham Carter?

Frietgezicht

Avatar

Als ze maar d'r tieten laat zien.

benjamin

Avatar

Serafijn "Als ik een wilde gok mag doen.... Johnny Depp en Helena Bonham Carter?"


Hoe kom je daar nu bij? Smiley face

NieuwsFilm