Drew Barrymore’s halfzus overleden

Drew Barrymore’s halfzus Jessica Barrymore is dinsdag 29 juli overleden, vermoedelijk als gevolg van zelfmoord.

Drew Barrymore's (Scream, Charlie's Angels, Donnie Darko, Blended) halfzus Jessica Barrymore is dinsdag 29 juli overleden, vermoedelijk als gevolg van zelfmoord.

Na medisch onderzoek luidde de persverklaring dat “De 47-jarige Jessica Barrymore dood gevonden werd in haar auto op 29 juli, 2014 6 a.m. in National City, een stad noordelijk van San Diego, California.”

Volgens ABC 10 News zag Jessica Barrymore’s buurvrouw, Marta Lopez, dat Barrymore’s auto zes uur lang geparkeerd stond en ontdekte vervolgens Jessica’s lichaam in de auto. Lopez verklaarde aan ABC 10 News dat ze geprobeerd heeft om haar wakker te maken maar zag dat er pillenpotjes in de auto lagen, vervolgens belde ze de politie.

“Ondanks dat ik haar niet goed ken, wens ik haar en haar geliefden zo veel mogelijk rust en vrede en het spijt me verschrikkelijk voor hun verlies,” verklaarde Drew Barrymore aan ET Online.

Jessica zou morgen (31 juli) 48 jaar zijn geworden. Ze is de dochter van acteur John Drew Barrymore en zijn derde vrouw Nina Wayne.

NieuwsFilm

meest populair