DVD releases week 32

Met o.a. Noah en Need for Speed.

Onderstaande titels zijn vanaf deze week te huur op DVD

Bekijk de afbeelding

Noah (2014)


Het legendarische verhaal van Noah, de Bijbelfiguur die in een visioen de opdracht van God krijgt om een ark te bouwen. Daarop moet hij één exemplaar van alle levende wezens op Aarde meenemen.
Bekijk de afbeelding

Need for Speed (2014)


'Need for Speed' gaat over een lokale straatracer (Paul), die samen met een arrogante zakenman (Dominic Cooper) samenwerkt. Maar dan wordt hij verraden door zijn collega en belandt hij in de gevangenis. Nadat hij zijn straf uitgezeten heeft, besluit hij mee te doen aan een race van New York naar Los Angeles. Als zijn oud-partner daarachter komt, zet hij een hoge premie op zijn hoofd. Het gevolg: Paul moet op de vlucht voor andere straatracers, die hem allemaal op de hielen zitten met hun flink opgevoerde auto's.
Bekijk de afbeelding

The Invisible Woman (2013)


Engeland, 1857. Charles Dickens (Ralph Fiennes), de succesvolle auteur, is al jaren gelukkig getrouwd met zijn vrouw Catherine Dickens (Kristin Scott Thomas). Op een dag ontmoet hij de jonge Ellen Ternan (Felicity Jones), een ambitieuze actrice die een rol heeft weten te vergaren in één van Dickens' toneelstukken. Niet alleen is Charles onder de indruk van Ellens acteertalenten, maar ook van haar prachtige schoonheid. Naarmate de tijd vordert groeien de twee steeds dichter naar elkaar, terwijl Catherine, onbewust van haar man's vreemdgaan, zich steeds afstandelijker begint te voelen.
Bekijk de afbeelding

De Poel (2014)


Ver van alle drukte vandaan kamperen twee gezinnen. De locatie: een idyllisch bosmeertje, waarvan als nel blijkt dat er een mysterieuze kracht huist. Die wil het gezelschap niet meer laten gaan. Rotting en bederf slaan toe, en de situatie wordt al snel gevaarlijk.
Bekijk de afbeelding

The Pirate Fairy (2014)


Het feetje Zarina krijgt het voor elkaar om een beetje van Pixie Hollows onmisbare blauwe stof te stelen. Als ze zich vervolgens aansluit bij de piraten van Skull Rock, beginnen Tinker Bell en haar vrienden aan het avontuur van hun leven.
Bekijk de afbeelding

We are the best (2013)


Drie twaalf- en dertienjarige meisjes richten in Stockholm een punkband op.
Bekijk de afbeelding

Love Eternal (2013)


Ian Harding is 26 jaar oud en een onrustige jonge man. Als zijn moeder overlijdt, verlaat hij het huis gedurende tien jaar niet. Dan wordt hij gedwongen een wereld te ontdekken waarvan hij het bestaan vergeten was. De buitenwereld is vreemd en verwarrend, en als hij denkt op te geven, dient zich een levenslustige jonge vrouw aan.
Bekijk de afbeelding

8-Pallo (2013)


Pike is een alleenstaande moeder. Ze is pas net vrijgelaten uit de gevangenis en probeert haar leven opnieuw te beginnen. Als haar voormalige vriend Lalli van het buitenland terugkeert, opent dat een raam naar het verleden dat ze juist achter zich wil laten.
Bekijk de afbeelding

Dirtymoney (2014)

Regie: Adam Tysoe

De reis van een jonge man door de Londense onderwereld.
Bekijk de afbeelding

The Blackout (2013)

Regie: Matt Hish

Sommige mensen drinken om te vergeten. Rocksterren drinken om zich dingen te herinneren.


NieuwsFilm

meest populair