Video

John Cusack maakt Ryan Phillippe het leven zuur in de 'Reclaim' trailer

Is deze thriller het succes dat beide acteurs zo hard nodig hebben?

door Jan-Peter Rook op 07.08.2014 om 10:25 in Video
Hieronder vind je de trailer van Reclaim, een nieuwe thriller van regisseur Alan White. De film is geïnspireerd door feitelijke gebeurtenissen en gaat over een Amerikaans stel, gespeeld door Ryan Phillippe en Rachelle LeFevre, dat naar Puerto Rico afreist om de adoptie van een zevenjarig kind af te ronden. Na een opstootje met een intimiderende man (John Cusack) beginnen er vreemde en angstaanjagende dingen te gebeuren. Zo wordt hun kersverse dochter op een nacht ontvoerd en wat het stel er ook aan doet om haar terug te krijgen, niets lijkt te lukken. Het web van leugens en verwarring waarin ze terechtkomen, drijft het stel tot wanhoop.

Het scenario van Reclaim is afkomstig van Luke Davies en Carmine Gaeta. De film, met verder rollen voor Luis Guzmán en Jacki Weaver, komt in de VS uit op 19 september.


2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

drc

Avatar

Tsja... ik vind het moeilijk hier wat van te zeggen. Ik vind het ontzettend jammer voor John Cusack, hij is echt een goede acteur maar de laatste films waar hij in gespeeld heeft waren stuk voor stuk gewoon erg slecht. Ik ben er bang voor dat deze film niet veel beter wordt...

SeanDeNiro

Avatar

Dit lijkt me niets. Een trailer die de film van voor naar achter laat zien houdt in dat er niets speciaals inzit.

nieuwslaatste nieuws

meest populair