'Batman v Superman'-producent over leeftijd Bruce Wayne/Batman

Hoe oud zal The Dark Knight zijn?

Er gaan al langere tijd geruchten de ronde dat de nieuwe Bruce Wayne/Batman in Batman v Superman: Dawn of Justice wat ouder zou zijn dan je zou verwachten. Uiteraard speelt de oudere acteur Ben Affleck de rol en doken er setbeelden op die een grijzende Bruce Wayne onthulde. Nu heeft uitvoerend producent Michael Uslan zich uitgelaten over de casting van Affleck en de leeftijd van The Dark Knight.

"Dit gesprek hebben we al op vele manieren gevoerd. Elke keer als een regisseur een creatieve out-of-the-box keuze maakt bij de casting, is er commentaar. Tijdens Iron Man waren velen verrast met de keuze voor Robert Downey Jr. Ook bij de keuze van Heath Ledger voor de Joker was er een hoop gezeur. Want hoe zou een acteur die net een homofiele cowboy had gespeeld de rol van de joker kunnen invullen. Het zou een lachertje worden. Ook nu bij Affleck is er weer gedoe," aldus Uslan tegenover app.com over de kritiek op de casting van Affleck voor de rol van Bruce Wayne/Batman.

Ook onthulde Uslan zo ongeveer de leeftijd van de DC Comics-held: "ik denk dat hij buitengewoon zal zijn als een Bruce Wayne die ruimschoots de veertig is gepasseerd."

Hieronder een duidelijkere setvideo van de 'oude' Bruce Wayne (Affleck) dan enkele dagen geleden:



NieuwsFilm

meest populair