Dwayne Johnson's moeder en nicht betrokken bij auto ongeluk

De schuldige was een vrouw, op de vlucht voor de politie.

Afgelopen weekend kreeg acteur Dwayne Johnson mogelijk een kleine hartaanval te verduren toen hij te horen kreeg dat zijn moeder (Ata Maivia-Johnson) en zijn nicht (Lina Fanene) in het ziekenhuis lagen. De twee reden op de autoweg toen ze plotseling van voren werden aangereden door een vrouw. Deze was, in een dronken bui, aan het vluchten voor de politie die getracht had het verkeer aan die kant te stoppen. Ze nam echter de tegenliggende baan, reed door rood en veroorzaakte zodoende een ongeluk dat alle betrokkene hospitaliseerde. Ata en Lina kwamen net terug van een liefdadigheidsevenement.

De 42-jarige Amerikaan plaatste de onderstaande foto op Instagram met de tekst: "Mijn moeder en nicht... werden deze week door een dronken chauffeur van voren aangereden - ze hebben het overleefd. Eerste reactie is om de persoon te vinden die hiervoor verantwoordelijk is en deze aanhoudende pijn toe te brengen. Maar dan realiseer je het belangrijkste punt: dat je familie het overleefd heeft en dat we elkaar stevig kunnen omhelzen deze dagen. Omarm je eigen familie vandaag en wees dankbaar dat je hen kan vertellen dat je van ze houdt."



Johnson's nicht plaatste tevens een foto vanuit het ziekenhuis toen hij op bezoek kwam. Zij schreef: "We zijn gewoon een stel mafkezen."




De Hercules-acteur stond meteen voor zijn moeder klaar toen ze uit het ziekenhuis ontslagen werd. Ook hier plaatste hij een foto van op Instagram, met als bijschrift: "Mama mee naar huis nemen. Ze zit aardig in de kreukels, maar ze is een taaie en ze zal volledig herstellen. Ben dankbaar om haar te zien glimlachen. En jullie allemaal bedankt voor jullie gebeden, liefde en welvarende wensen."



NieuwsFilm

meest populair