Video

Trailer en poster 'Revenge of the Green Dragons'

Misdaadfilm over de Chinese gangs in het New York van de jaren 80 en 90.

door Bram de Groot op 14.08.2014 om 09:38 in Video
A24 en DirecTV hebben de trailer en poster vrijgegeven van Revenge of the Green Dragons, een actiefilm geregisseerd door Wai-keung Lau en Andrew Loo. Uitvoerend producent is niemand minder dan Martin Scorsese en de film is gebaseerd op een artikel van Frederick Dannen over de Aziatisch-Amerikaanse onderwereld in het New York in de jaren 80 en 90.

Revenge of the Green Dragons gaat over de twee immigranten en broers Sonny (Justin Chon) en Steven (Kevin Wu). Ze sluiten in de jaren 80 aan bij de Chinatown-gang 'The Green Dragons'. De broers weten snel op te klimmen en krijgen daardoor onbedoeld de aandacht van de politie. Na een liefdesverhouding ontstaat er een strijd tussen de broers. Het gevolg is dat Sonny zijn eigen gang start.

Andere rollen zijn voor Harry Shum Jr., Shuya Chang, Geoffrey Pierson, Billy Magnussen en Ray Liotta. Vanaf 27 november in de Nederlandse bioscoop.
3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Decepticon

Avatar

Ziet er uit als een leuke gangsterfilm. Wil ik wel een keer zien.

bramme

Avatar

Van de regisseur van Infernal Affairs, de originele 'The Departed', die superieur is aan de remake. Color me intrigued Smiley face

nieuwslaatste nieuws

meest populair