Algemeen

Nieuwe foto's uit Christopher Nolans 'Interstellar'

Nog een kleine drie maanden en dan draait de sci-fi film in de bioscoop.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot op 15.08.2014 om 08:51 in Algemeen
De fans van Christopher Nolan hoeven nog maar drie maandjes te wachten en dan draait eindelijk zijn nieuwste film in de bioscoop. Dit keer waagt hij zich aan het sci-fi overgoten Interstellar, waarin Matthew McConaughey en Anne Hathaway belangrijke rollen spelen. Van hun personages zien je hieronder nieuwe indrukken.

McConaughey speelt de rol van weduwnaar en ingenieur Cooper, een van de ruimtereizigers die tocht zetten naar een mysterieus wormgat dat in ons zonnestelsel is ontdekt. Hun doel is om zo de aarde te redden van een naderende ondergang.Andere rollen zijn voor Jessica Chastain, Michael Caine, Matt Damon, Bill Irwin, Mackenzie Foy, Casey Affleck en John Lithgow. In Nederland draait Interstellar vanaf 6 november in de (IMAX) bioscoop. Hieronder de meest recente trailer:


9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

movieboy

Avatar

DrGrant "Ik hoop toch wel op heel wat beters dan inception. Vond die film zo enorm overrated."


Persoonlijk vond ik het juist niet enorm overrated, ik ken veel andere films die overrated zijn maar niet inception. Guardians of the galaxy is overrated naar mijn mening.

Maar idem over het feit dat we allebei willen dat het beter wordt dan inception :D

movieboy

Avatar

Ik heb heel veel vertrouwen in Christopher Nolan en hoop dat deze even goed en episch als inception wordt!

bramme

Avatar

Een mannelijke weduwe is een weduwnaar.

23VDV23

Avatar

FilmMaster "Je kan er wel vanuit gaan dat ie op visueel vlak wat hommages gaat brengen, zoals 2001.
Dat doet nolan wel vaker."


Klopt, was ook hier en daar al duidelijk in de trailers terug te zien. In Inception was overigens ook al behoorlijk te zien dat hij fan is van Kubrick, in vormgeving. Zoals de slaapkamer van de stervende vader van Cillian Murphys personage. Dat leek verdomd veel op de beroemde kamer uit de eindscene van 2001 of de anti-gravity scene. Tevens gebruikte hij een montage-techniek om flitsen uit Dom's verleden te laten zien die Kubrick veelvuldig in The Shining gebruikte om Danny flitsen van die twee meisjes te laten zien 'in zijn hoofd'. Heel typerend Kubrick. Openingsscene van The Dark Knight was dan weer vrij duidelijk geinspireerd door 'Heat' van Michael Mann.

Roeltje

Avatar

3 maandjes nog maar !!! :D

Nu nog mijn best doen alle trailers vermijden, dan stap ik clompeet blanco de zaal in.

movieboy

Avatar

FilmMaster "Ik heb er ook vertrouwe in. Las laatst dat Nolan dit een heel andere soort werkervaring vond dan wat ie voorheen deed en dat de film ook iets totaal anders word dan zijn andere films, ik hoop ook op een ander soort Nolan film, verfrissing. (niet dat zijn films slecht zijn, want die zijn top)"


Zijn films hebben altijd al een gevoel gegeven dat ze iets groots zijn (episch), hopelijk zal dit film, die voor hem een heel andere ervaring is ook het zelfde gevoel zal geven, en niet zo maar op een of andere sci-fi film gaat lijken.

FilmMaster

Avatar

Ik heb er ook vertrouwe in. Las laatst dat Nolan dit een heel andere soort werkervaring vond dan wat ie voorheen deed en dat de film ook iets totaal anders word dan zijn andere films, ik hoop ook op een ander soort Nolan film, verfrissing. (niet dat zijn films slecht zijn, want die zijn top)

FilmMaster

Avatar

Je kan er wel vanuit gaan dat ie op visueel vlak wat hommages gaat brengen, zoals 2001.
Dat doet nolan wel vaker.

DrGrant

Avatar

movieboy "Ik heb heel veel vertrouwen in Christopher Nolan en hoop dat deze even goed en episch als inception wordt!"Ik hoop toch wel op heel wat beters dan inception. Vond die film zo enorm overrated.

nieuwslaatste nieuws

meest populair