Benedict Cumberbatch toegevoegd aan ‘Jungle Book: Origins’

Na 'Star Trek into Darkness' mag hij wederom een Khan spelen, namelijk de kwaadaardige tijger Shere Khan.

Disney en Warner Bros. zijn momenteel allebei bezig met een live-action Jungle Book-film, te verschijnen in respectievelijk oktober 2015 en oktober 2016. Disney heeft Jon Favreau voor de regie en de versie van Warner Bros., Jungle Book: Origins genaamd, wordt geregisseerd door Andy Serkis. De stem van de kwaadaardige tijger Shere Khan wordt in Disney's The Jungle Book ingesproken door Idris Elba, maar tot nu toe had WB nog niemand voor die rol gevonden.

THR meldt nu dat Benedict Cumberbatch, die toevallig genoeg ook al het personage Khan speelde in Star Trek into Darkness (2013), de stem van Shere Khan gaat verzorgen. Het is nog onduidelijk in hoeverre de acteur met motion capture te maken krijgt, maar gezien het feit dat hij al met Serkis werkte aan de The Hobbit-trilogie, is het aannemelijk dat ze hier weer mee aan de slag gaan.

Jungle Book: Origins wordt het regiedebuut van Serkis, die gebruik maakt van een scenario van Callie Kloves. Laatstgenoemde is de dochter van Steve Kloves, de schrijver van de meeste Harry Potter-films.

Jungle Book: Origins komt uit op 21 oktober 2016.



NieuwsFilm

meest populair