'The November Man' krijgt vervolg

De eerste film moet nog uitkomen.

Voor films als 'The November Man' is het erg ongewoon dat er al een vervolg wordt aangekondigd voor het eerste deel is uitgekomen. Maar toch heeft Relativity Studios veel vertrouwen in de nieuwe thriller met hoofdrolspeler Pierce Brosnan (The World Is Not Enough, Evelyn, Die Another Day).

Tijdens een bezoek aan The Tonight Show op dinsdagavond maakte de acteur bekend dat er een vervolg op 'The November Man' zal komen. Even later maakte ook de producent het nieuws bekend in een officiële verklaring.

In The November Man, gebaseerd op het boek 'There Are No Spies' van Bill Granger, speelt Pierce Brosnan een oud-CIA agent die jaagt op een vrouw die sleutelinformatie in handen heeft over een internationale samenzwering.

"The November Man is een combinatie van de beste elementen van James Bond en Jason Bourne, met een strakke ondergrond van actiefilms uit de jaren '70," meldt Robbie Brenner van Relativity Studios. "We zijn erg enthousiast om de film in premiere te laten gaan later deze maand en om de gevaarlijke wereld van Peter Devereaux te verkennen met Pierce in de jaren die nog komen."

Ze hebben tenminste een erg goede basis qua materiaal om mee te werken nu de film gebaseerd is op de boekenserie van Bill Granger.



NieuwsFilm

meest populair