Jennifer Lawrence in Tarantino's 'The Hateful Eight'?

De actrice heeft de rollen voor het uitzoeken.

Jennifer Lawrence is momenteel een van de grootste Hollywood-sterren, en ze heeft de rollen dan ook voor het uitzoeken. Tot nu toe heeft ze serieuzere rollen op knappe wijze weten af te wisselen met grote blockbusters, maar na de afronding van The Hunger Games-franchise heeft ze nog niet veel films in de planning staan. Het lijkt er nu op dat ze haar ogen heeft gericht op een rol in Quentin Tarantino's nieuwste film, The Hateful Eight.

Welke rol precies voor Lawrence bedoeld zou zijn is nog niet bekend, maar vier van de acht hoofdrollen zijn in ieder geval vrouwelijk. De grootste van deze rollen zou die van Daisy Domerque zijn. Deze rol werd tijdens een theater-versie van het script gespeeld door actrices Zoe Bell en Amber Tamblyn, maar geen van deze twee is bevestigd voor een daadwerkelijke rol in de film.

Het is natuurlijk ook zo dat Tarantino vaak grote sterren cast in kleine rolletjes, waarvoor slechts een dag of twee opnames hoeven plaats te vinden (denk aan Jonah Hill in Django Unchained). De algemene consensus lijkt echter te zijn dat Tarantino Lawrence wil hebben voor de rol van Daisy Domerque.

De opnames van The Hateful Eight moeten begin volgend jaar van start gaan.

NieuwsFilm

meest populair