Algemeen

Release Three Kings SE uitgesteld

door FilmTotaal op 03.09.2004 om 13:54 in Algemeen
De release van de Three Kings Special Edition DVD, die oorspronkelijk gepland stond voor komende herfst, is uitgesteld omdat Warner weigerde een anti-oorlogs documentaire op de DVD te zetten.

Het was de bedoeling om de documentaire, betaald is door Warner, van regisseur David O. Russell op de DVD te plaatsen, maar Warner is nu van mening dat de toevoeging in het huidige politieke klimaat niet gepast is.

Een woordvoerder van Warner:

[eng]"This came out to be a documentary that condemns, basically, war. This is supposed to be a special edition of Three Kings not a polemic about war."[/eng]

Voor de regisseur komt het besluit als een verassing. Hij zegt teleurgesteld te zijn en gaat op zoek naar een andere distributeur om de SE-DVD uit te geven.

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Stok

Avatar

*zucht*

Ann McDunn

Avatar

Anti-oorlogsdocumentaire in het huidige politieke klimaat niet gepast? Zal wel iets te maken hebben met de a.s. verkiezingen. Want wie is er nu tegen een anti-oorlogsdocumentaire.

lambo

Avatar

Ann McDunn "Anti-oorlogsdocumentaire in het huidige politieke klimaat niet gepast? Zal wel iets te maken hebben met de a.s. verkiezingen. Want wie is er nu tegen een anti-oorlogsdocumentaire."

George. W. Bush.

Gooch

Avatar

Land of the free }:

LLama

Avatar

Misschien denken ze bij Warner zoiets als.. "oh nee, straks is het een hele goede documentaire en is er nooit meer oorlog door ons!"

Wat natuurlijk verschrikkelijk is omdat ze dan geen films meer kunnen maken daarover.

NieuwsFilm

meest populair