DC-rol Dwayne Johnson onthuld

Hij gaat de antiheld Black Adam spelen.

Al enige weken laat Dwayne Johnson via Twitter weten dat hij een rol zal spelen in het DC-universum. Daarvan is tot nu toe altijd gedacht dat hij Shazam zou worden, maar nu is onthuld dat hij Black Adam speelt. Volgens Variety wordt het scenario van de film over het personage geschreven door Darren Lemke en heeft Johnson al getekend.

De film wordt geproduceerd door Hiram Garcia. Black Adam was in vroeger tijden een slechterik, maar is in de nieuwste DC-comics een antiheld die zijn naam probeert te zuiveren. Johnson kondigde het nieuws zelf aan via Twitter.


Eerder werd gedacht dat tijdens de San Diego Comic-Con onthuld zou worden dat Johnson de rol van Shazam zou spelen. Nu blijkt dus dat hij de grote vijand van Shazam in de comics gaat spelen. Shazam, a.k.a. Captain Marvel is het alter ego van Billy Batson, die transformeert in een superheld als hij vol overtuiging het magische woord Shazam roept.

De afgelopen tijd was Shazam regelmatig te zien in de Justice League-comics. Er is nog geen begindatum gevonden voor de productie, maar zodra het scenario er is, zal DC de film waarschijnlijk snel laten maken. Naar het schijnt is het plan om een filmreeks te maken voor Johnson.

NieuwsFilm

meest populair