POLL: Favoriet personage Samuel L. Jackson

De altijd gevatte typecast-acteur die heel wat memorabele rollen heeft afgeleverd.

Afgelopen week plaatsten we een vermakelijke Public Service Announcement, zeg maar een Sire-reclamespotje, waarin Samuel L. Jackson de nodige complimenten krijgt over zijn optredens in heel wat aanstootgevende films. Vervolgens wordt hij geconfronteerd met allerlei verwijten die hij de kop indrukt door de mensen te wijzen op de 'gebruiksaanwijzing' van films en weet hij zich voor eenmaal op te stellen als een waar rolmodel. In de POLL van deze week kijken we naar Jacksons meest opvallende personages, vaak niet bepaald de mensen die in het echte leven wilt tegenkomen.

Aangezien Jackson bijna elk jaar in een handjevol films te zien is, is het onmogelijk om al zijn personages op te nemen. Daarom hieronder een selectie van zijn meest opvallende 'niet-rolmodellen', die overigens wel vaak een positieve invloed hebben op de kwaliteit van de film.

De vraag luidt dit keer dus niet welke film jouw favoriet is, maar welk personage het meeste indruk op jou heeft gemaakt. Volgende week presteren wij de Top 10.

Succes met stemmen!
De poll is geëindigd, je kan niet meer stemmen.



NieuwsFilm

meest populair