Chris Hemsworth op nieuwe foto's 'Blackhat' en 'Heart of the Sea'

De nieuwe projecten van regisseurs Michael Mann en Ron Howard.

Chris Hemsworth is een druk mannetje. Volgend jaar mei zien hem opnieuw als Thor in Avengers: Age of Ultron, maar daarnaast zien we hem aan het begin van 2015 in de hoofdrollen van twee potentieel fantastische films: Michael Manns thriller Blackhat en Ron Howards Heart of the Sea. Van beide films hebben we nu foto's voor jullie, waarop we Hemsworth zien.

Blackhat, waarin ook Viola Davis een rol speelt, komt officieel pas uit op 22 januari 2015, maar zal in de Verenigde Staten in december al gelimiteerd te zien zijn, om mee te dingen naar nominaties voor verschillende filmprijzen. In de film speelt Hemsworth een crimineel die wordt vrijgelaten om samen te werken met een groep Amerikanen en Chinezen om een 'cybercrime'-netwerk op te rollen. De grootschalige film werd gefilmd op locaties zoals Chicago, Los Angeles, Hong Kong en Jakarta.

Heart of the Sea speelt zich af in de winter van 1820 af op het walvisjagende schip Essex, dat wordt aangevallen door een gigantische walvis, die uit lijkt te zijn op wraak. De nasleep van deze aanval daagt de overlevende bemanning uit een manier te zoeken om weer veilig aan land te komen. De film draait vanaf 19 maart in de Nederlandse bioscopen.





NieuwsFilm

meest populair