Ben Affleck over karakter Batman

Hij zit vol woede.

In een nieuw interview vertelde Ben Affleck over zijn rol als Batman in Zack Snyders Batman v Superman: Dawn of Justice. Allereerst ging hij in op de reactie op zijn casting, en ten tweede vertelde hij wat over de woede van Batman. Hij blijkt een bijzonder boos persoon te zijn in deze film.

Maar eerst even die reacties. ”Het is moeilijk als ik op het punt sta te beginnen met iets dat me kan motiveren. Het helpt me om te beginnen want ik denk: ‘Oh mijn god, ik ga deze film verpesten. Ik ga niet weten wat ik moet doen. Dat is een goede drijfveer voor mij. Mijn theorie is, dat op het moment dat je die insteek verliest, je alleen maar iets slechters kunt maken.”

En dan het karakter van de ouder wordende Batman. ”Ik denk dat het in de traditie van deze films ligt. Volgens mij ligt woede zo diep begraven en bewaard, dat als het eruit komt, het er heel sterk uit komt. Ik wil zelf graag respectvol, beleefd zijn, met mensen om kunnen gaan… en dan, als het plotseling opkomt, is het iets waar ik geen controle over heb. Ik ga niet zoals Wolverine enorm kwaad worden, maar ik heb een… ik heb… dat is mijn persoonlijkheid.”

De film komt in maart 2016 uit in de bioscopen.



NieuwsFilm

meest populair