Ga verder met nieuwe poster & app 'Interstellar'

Leuke Interstellar-game waarmee je kan vliegen met de Endurance.

De afgelopen dagen zagen we al twee posters (hier en hier) voorbijkomen van Interstellar. Ook vandaag hebben we weer een nieuw affiche van het sciencefictiondrama van regisseur Christopher Nolan. Daarnaast is er ook een leuke game-app gelanceerd.

De app Interstellar neemt de spelers mee door zonnestelsels ontworpen door spelers. Het spel zou de realiteit nabootsen en gemaakt zijn door specialisten die meewerkten aan de film. Als speler kun je een eigen zonnestelsel ontwerpen inclusief planeten, manen, asteroïden en nog veel meer. Daarna kun je andermans zonnestelsel bekijken. En dit alles in de Endurance, het schip uit de Nolans Interstellar.

Wat je nog meer kunt doen ontdek je in de game die je kunt downloaden of van Google Play kunt plukken. De app wordt binnenkort ook beschikbaar gesteld aan de Apple-gebruikers. Hieronder een trailer:


Onderstaand affiche geeft een blik op het schip Endurance. Vanaf 6 oktober zien we onder meer Matthew McConaughey, Anne Hathaway, Jessica Chastain, Michael Caine, Matt Damon, Bill Irwin, Mackenzie Foy, Casey Affleck en John Lithgow in de sci-fi film.

Muisklik of vingertik voor een vergroting



NieuwsFilm

meest populair